Over ons

Over ons
Foto door Martijn Bravenboer Fotografie via Park Triangel

Wij zijn 4 vrienden die elkaar tijdens de studie hebben leren kennen. Onze verschillende persoonlijkheden en nu ook werk ervaringen brengen allen waardevolle dingen om ons initiatief te realiseren.

Wij realiseerden ons dat er erg veel sportvelden zijn maar dat er helaas niet erg veel openbaar wordt gesport. Enerzijds omdat men niet weet waar deze velden zijn maar anderzijds ook omdat het vooral leuk is om samen te sporten, en in je eentje wordt het dan vrij lastig..

In plaats van het enkel jammer te vinden hebben wij er met zijn vieren voor gekozen om de koppen bij elkaar te steken en hier zo handen en voeten aan te geven. Dit heeft geleid tot de app die je hier ziet!

Over de app

De Pick-App Game toont je waar alle openbare sportvelden in de buurt zijn en geeft je de mogelijkheid om aan te geven waar en wanneer jij wilt gaan sporten. Het laat je ook zien waar er games gepland zijn en waar er nu gespeeld wordt.

Nederland is overspoeld met extreem mooie, gratis te gebruiken sportvelden. Deze app biedt je de handvatten om deze velden samen met anderen te gaan gebruiken.

Je vindt ons op Instagram, Google Play en in de App Store.Play anywhere, anytime, with anyone!

Over de site

Als u zich vandaag inschrijft, ontvangt u onmiddellijk een melding wanneer de app wordt gelanceerd, evenals e-mailnieuwsbrieven over nieuwe inhoud wanneer deze beschikbaar is.

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief wordt deze site mogelijk gemaakt en kan Pick-App Game zich ontwikkelen en blijven bestaan.

Bedankt!