Lancering Bodegraven -Reeuwijk

Lancering Bodegraven -Reeuwijk

Vind jij sporten leuk, maar vind je het saai om dit alleen te doen? Onze app biedt de uitweg! Het laat je zien waar je bij jou in de buurt gratis op openbare velden kunt sporten en zorgt ervoor dat je met anderen die je nu nog niet eens kent kunt gaan sporten!

Graag nodigen we je uit om naar de lancering in Bodegraven en Reeuwijk te komen. Tijdens dit evenement ontdek je alle geweldige functionaliteiten van deze app en laten we je zien hoe makkelijk het is om lokaal te gaan sporten!

De app is te downloaden in de Playstore voor Android en (bijna) in de AppStore voor iOS.

Het evenement vindt plaats op het Speelstrand Reeuwijk waar van 12:00 - 14:00 gebeachvolleybalt zal worden. Hierna zal er in de Witte Kooi aan de Koninginneweg in Bodegraven gebasketbald, -voetbald, en -tafeltennist worden. Kom vooral langs om je te laten zien dat jij het na al die jaren nog steeds kunt, en verbaas je erover hoeveel mensen, net zoals jij, eigenlijk willen sporten.

Voel je vrij om je vrienden, familie, buren, etc. uit te nodigen. We verwachten een mooie opkomst! Je kunt jezelf alvast opgeven via de app!

Tot zaterdag!